Aquest any sí! Participem amb una “pop up store” al REC.05

¿Coneixeu el REC – Experimental Stores?

Els propers 7, 8 i 9 de JUNY, el barri del Rec d’Igualada serà, de nou, l’escenari de Rec.05 – Experimental Stores; un esdeveniment de moda on diversos espais del rec es converteixen en POP UP STORES de més de 40 marques i dissenyadors que faran simultàniament les seves vendes especials d’estocs i mostraris.

Marques d’adult com Levi’s, Tous, Kickers, Vialis, Lacoste, Lailo vintage, Toni Francesc, Sita Murt, Desigual, Ash, TCN, Marithé François Girbaud, Adolfo Domínguez, Antoni Miró, Punto Blanco, Josep Abril, Miriam Ponsa, Custo Barcelona, Txell Miras, Boxley, David Valls, Buff, Pepe Jeans, Textura, Gemma, Catherine Parra, Naf-Naf, Chevignon, Kookaï, El Naturalista, Visual Poetry Barcelona i Skunkfunk.

I marques de moda infantil com Bobo Choses, Micu Micu, Mon Marcel, Bean’s Barcelona, Chinche, Naf-Naf Enfants, Custo Growing, CKS, Kookaï, Chevignon Kids, Desigual Kids, My Bags, Kickers, Visual Poetry Barcelona, Lacoste kids i yporqué!

En l’edició del Rec.05, destaca l’obertura d’un nou espai dedicat a la moda infantil. En aquests espai, on es realitzaran diverses activitats per als més petits, hi estarem nosaltres, amb vendes especials d’estocs i mostraris a preus molt i molt REC!

A més, al costat d’aquesta nova zona trobareu el bar Estrella Damm, vinculat a una promoció especial per cada compra que facis: una Estrella Damm gratis!

Rec.05 també oferirà activitats culturals, com conferències, recitals i concerts. La música en viu tindrà molt protagonisme amb el Rec Music Box, un escenari on s’hi podran escoltar concerts de petit format de jazz, folk o pop.

Podeu seguir tot el programa del nou REC a través de la pàgina web (www.recstores.com) i xarxes socials: www.facebook.com/Recstores (amb més de 9.100 fans) i www.twitter/recstores. A més, igual que en cada edició, es desenvolupa una aplicació per Iphone i Android amb tota la informació de l’esdeveniment, i s’inclouen els detalls del circuit del Rec.05, que també poden consultar-se en aquest enllaç.

US HI ESPEREM!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: